Terapeuten

Terapeuten - Helene Flood | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Flood
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Terapeuten.pdf
ISBN
6550504845476

BESKRIVELSE

Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor over garasjen i den store, arvede villaen hun er i gang med å pusse opp sammen med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. Men det går trått med både jobb og oppussing, og en dag legger Sigurd igjen en underlig beskjed på svareren til Sara for så å bli borte. Det gamle, halvferdige huset føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten?Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går i hop. Boken er solgt til 23 land før utgivelse i Norge.

Hvordan vet du at behandlingen virker? Ved at du, sammen med terapeuten, setter mål og finner ut om du er på vei mot målet. Hvis ikke du kommer nærmere målet, endrer terapeuten på behandlingen. Med Terapeuten markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren.

Medlem av Norges Massasjeforbund. Dyptgående- og avspennende klassisk massasje, triggerpunktsbehandling, tøyninger. Like bra som terapi.

RELATERTE BØKER