Under angrep

Under angrep - Clive Cussler | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Under angrep.pdf
ISBN
9704887583202

BESKRIVELSE

Skattejegerne Sam og Remi Fargo prøver til en avveksling noe nytt; en avslappende ferie. Men en avstikker til en sjelden bokhandel leder til oppdagelsen av et lik. Alle spor peker i retning av en bok i bokhandelen, og noe som ser ut til å være et hemmelig kart med ledetråder til en historisk skatt.Sam og Remi legger ut på en ferd som fører dem fra California til Arizona og fra Jamaica til England. Det skal vise seg å bli et kappløp med en ondsinnet investor som er besatt av den samme skatten, og som ikke skyr noen midler for å få tak i den. Hver gang de finner en ny ledetråd, møter de på hindringer som bare kan bety én ting: noen de samarbeider med, er ikke til å stole på!

I Ungarn ble studiene lagt ned av regjeringen. Akademisk frihet.

Bedrifter og privatpersoner er i dag under stadig angrep fra ondsinnede som vil ha kjennskap til våre forretningshemmeligheter eller lure penger av oss. Skrevet av: Simon Skotheimsvik, Senior Systemkonsulent, Serit IT Partner Møre. Kjøp Under angrep fra Bokklubber Skattejegerne Sam og Remi Fargo prøver til en avveksling noe nytt; en avslappende ferie.

RELATERTE BØKER