Dette er lean: Løsningen på effektivitetsparadokset

Dette er lean: Løsningen på effektivitetsparadokset - Niklas Modig, Pär Åhlström | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niklas Modig, Pär Åhlström
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Dette er lean: Løsningen på effektivitetsparadokset.pdf
ISBN
2334069632273

BESKRIVELSE

Lean er verdens mest utbredte ledelsesfilosofi og benyttes i alle bransjer. Men konseptet er ikke definert og blir ofte misforstått. Dette er lean, løsningen på effektivitetsparadokset ble lansert i oktober 2011 og har blitt oversatt fra svensk til engelsk, dansk, finsk, norsk, fransk og polsk. Boken er solgt i over 140 000 eksemplarer. Gjennom et klart og kortfattet språk og inngående eksempler gir boken leseren en bedre forståelse av det grunnleggende ved lean. Den har revolusjonert oppfatningen av lean blant både sjefer og ansatte.Boken innfører konseptet effektivitetsparadokset og hevder at de fleste organisasjoner har en gal forståelse av hva effektivitet egentlig er. Forfatterne mener at organisasjoner som fokuserer for mye på effektiv utnyttelse av ressurser (den tradisjonelle og vanligste formen for effektivitet), skaper merarbeid for seg selv. Jo mer organisasjonene anstrenger seg for å være effektive (det vil si å gjøre noe hele tiden), desto mer ineffektive blir de (siden de bruker tid på ikke-verdiskapende arbeid). Dette er lean viser hvordan du kan løse dette paradokset.

Niklas Modig; Pär Åhlström; Helen ... Gjennom et klart og kortfattet språk og inngående eksempler gir Dette er lean gir leseren en bedre forståelse av de ...

Dette er Lean er skrevet i et klart og præcist sprog med indsigtsfulde eksempler, som giver forståelse for essensen Lean. Lean er den mest udbredte ledelsesfilosofi i vor tid og til stede i alle sektorer.

RELATERTE BØKER