Elsk meg

Elsk meg - Sophie Elise Isachsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Elise Isachsen
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Elsk meg.pdf
ISBN
9335117589668

BESKRIVELSE

«Jeg gikk ut av 2015 med troen på at jeg var noen. Jeg betød noe. Jeg var viktig. Så endret alt seg.»Hvis han du liker, ikke liker noen av de tingene du liker, kanskje han ikke er så interessert i deg likevel? Og burde man ikke lære å elske seg selv, før man kan elske noen andre? I debutboken Forbilde fortalte Sophie Elise historien om sin oppvekst som outsider i Harstad og hennes forsøk på å finne sin egen identitet. Elsk meg viser hvor mye av identiteten man er villig til å oppgi for å få kjærlighet fra noen, som ikke nødvendigvis vil ha kjærligheten din tilbake.Boken består av en rekke personlige og litterært anlagte notater, og handler om en kvinne på vei inn i en av de sterkeste og mest destruktive formene for avhengighet et ungt menneske kan oppleve: Forelskelse.

De fire bøkene i serien er Utsikt til paradiset (1993), Fugledansen (1995), Brødre i blodet (1996) og Elsk meg i morgen (1999) . Handling.

Det er kjærlighet. Du kan kjøpe elsk meg HER (eller i enkelte bokhandlere der den ikke er utsolgt). Hverken pocket eller lydbok kommer på en lang stund, så det er lurt å kjøpe denne versjonen.

RELATERTE BØKER