Få bukt med overspising

Få bukt med overspising - Christopher G. Fairburn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher G. Fairburn
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Få bukt med overspising.pdf
ISBN
4395973015235

BESKRIVELSE

Binge eating, eller overspising, kjennetegnes av en opplevelse av å spise for mye og av mangel på kontroll når man spiser. I Få bukt med overspising beskriver den anerkjente forskeren og klinikeren Christopher G. Fairburn problemene forbundet med overspising og hvordan du får bukt med dem. Bokens første del gir et oppdatert bilde av hva vi vet om overspising. Den andre delen er et trinnvis selvhjelpsprogram basert på anerkjente metoder, som viser hvordan du kan vinne over trangen til å overspise få kontroll over hva og når du kan spise etablere stabile og sunne spisevaner bli mer fornøyd med egen kropp og redusere risikoen for tilbakefall

Jeg er veldig spent på hvordan det har gått siden forrige veiing nå som jeg har vært en hel uke på trinn 2. I Få bukt med overspising beskriver den anerkjente forskeren og klinikeren Christopher G. Fairburn problemene forbundet med overspising og hvordan du får bukt med dem.

Den andre delen er et ... I Få bukt med overspising beskriver den anerkjente forskeren og klinikeren Christopher G. Fairburn problemene forbundet med overspising og hvordan du får bukt med dem.

RELATERTE BØKER