Forstå dine sår i sjelen

Forstå dine sår i sjelen - Franz Ruppert | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franz Ruppert
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Forstå dine sår i sjelen.pdf
ISBN
8385191853074

BESKRIVELSE

Franz Ruppert dokumenterer i denne boken sitt arbeid med flergenerasjonelt traumearbeid. Han viser hvordan hans egne teorier om traumer og tilknytning kan gi ny innsikt om årsaker til «sår i sjelen». Forfatteren beskriver hvordan traumatiske erfaringer og ubearbeidede følelser kan overføres fra generasjon til generasjon. Gjennom bearbeiding blir det mulig å ta styring over eget liv. Ruppert mener symptomer er en beskyttelsesmekanisme for å glemme vanskelige, traumatiske hendelser og følelser. Først ved å kombinere traumeteori, tilknytningsteori og flergenerasjonelt traumearbeid finner man årsakene til symptomer, og kan finne varige løsninger.

Ørnulf Hodne (Innbundet) 155 kr. Kjøp Sosiale medier: EN DEL AV . Vi blir så opptatt av verden rundt oss at sjelen ikke har mulighet til å fange opp alt det som skjer.

Han viser hvordan hans egne ... Forstå dine sår i sjelen Franz Ruppert dokumenterer i denne boken sitt arbeid med flergenerasjonelt traumearbeid. Han viser hvordan hans egne teorier om traumer og tilknytning kan gi ny innsikt om årsaker til «sår i sjelen». Forstå dine sår i sjelen traumer, tilknytning og familiekonstellasjoner Franz Ruppert.

RELATERTE BØKER