Praktisk tømrerarbeid

Praktisk tømrerarbeid - Frank Berg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Berg
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Praktisk tømrerarbeid.pdf
ISBN
1198136355932

BESKRIVELSE

Boka er skrevet både for de som starter sin opplæring i tømrerfaget og alle kategorier av tømrere frem til byggmesteren. Ser man denne boken i sammenheng med forrige bok av samme forfatter, Praktisk rehabilitering, har elever og lærlinger nærmest full dekning for den nye læreplanens sluttmål i Vg3 Tømrerfaget. Dette betyr at boken kan brukes til prosjekt til fordypning for elever som ønsker å bli tømrere, både på Vg1 Bygg- og anleggsteknikk og Vg2 Byggteknikk. Tømrerfaget er et bredt og komplekst fag og behovet for faglitteratur som klarer å kombinere praksis og teori er stort. I denne boken er det lagt stor vekt på å se det praktiske opp mot det teoretiske og binde dette sammen slik at det finnes på samme sted i boken.

Boken gir en innføring i tømrerarbeid og ser man den sammen med boken Praktisk rehabilitering har elever og lærlinger nærmest full dekning for den nye.. Praktisk tømrerarbeid Frank Berg (Innbundet) Tips en venn 565 kr Antall . Kjøp.

utgave 2009 ISBN 978-82-8021-070-8 . Praktisk Tømrerarbeid 120 sider/2010 ISBN 978-82-8021-088-3 ... Om Praktisk tømrerarbeid.

RELATERTE BØKER