Rekrutterings- og intervjuteknikk

Rekrutterings- og intervjuteknikk - Ole I. Iversen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole I. Iversen
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Rekrutterings- og intervjuteknikk.pdf
ISBN
6421567837230

BESKRIVELSE

Det er en godt dokumentert sammenheng mellom bruk av gode rekrutteringsmetoder og økonomisk gevinst for en virksomhet. Denne boka gir en grunnleggende innføring i hvordan gode rekrutteringsprosesser kan gjennomføres. Innledningsvis behandler forfatteren de trendene vi ser innenfor rekruttering, og hvordan rekrutteringsprosessen optimalt bør være. Deretter diskuteres hva som kjennetegner gode medarbeidere, og hvordan de bør ansettes og introduseres i organisasjonen, før relevante lover og retningslinjer trekkes frem. Boka gir så en innføring i personlighet og evner som er sentrale elementer i vurderingen av om en person er egnet for en bestemt stilling. Videre omtales ulike metoder i jobbanalysen for å sikre en god kravspesifikasjon før man går i gang med selve rekrutteringsprosessen. Selve utvelgelsesprosessen behandles grundig, og de mest brukte utvalgsmetodene gjennomgås detaljert. Forfatteren viser også en oversikt over DNV GL-sertifiserte tester. Avslutningsvis er det et kapittel med den mest relevante statistikken for dem som arbeider profesjonelt med rekruttering. Den nye versjonen av boka er oppdatert med nyere forskning innen faget, herunder e-rekruttering, videobaserte intervjuer og spillbaserte tester (gamification), samtidig som den presenterer flere praktiske eksempler. Boka dekker kompetansekravene i DNV GLs standard for rekrutteringspersonell. Boka er aktuell både for studenter, HR-konsulenter, rekrutteringskonsulenter og linjeledere som ønsker å gjøre bedre ansettelser.

Du finner rekruttreingskurs i blant annet Oslo og Trondheim. Rekrutterings- og intervjukursene finner du i tillegg som nettbaserte kurs og som bedriftsinterne kurs.

Denne boken gir en grunnleggende innføring i hvordan gode rekrutteringsprosesser kan gjennomføres. KURS I REKRUTTERING, INTERVJUTEKNIKK OG UTVELGELSE FOR LEDERE MED PERSONALANSVAR. ALTERNATIV: BEDRIFTSINTERNT ...

RELATERTE BØKER